Parkirane prikolice na ulazima u Trebinje sele se na novu lokaciju – Koliko će se poštovati odluka Grada? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Parkirane prikolice na ulazima u Trebinje sele se na novu lokaciju – Koliko će se poštovati odluka Grada?

Izvor: hercegovinapress | Datum:04.05.2021.

Slike parkiranih kamionskih prilikolica na ulazima u Trebinje uskoro će postati prošlost, potvrđeno je za Hercegovina press u Gradskoj upravi.

Svi vozači šlepera uskoro će moći da parkiraju prikolice isključivo na praking u naselju Perovića most, na izlazu iz Trebinja prema Nikšiću, a svako drugo parkiranje biće sankcionisano.

„Parking će uskoro biti završen i svi vozači ove vrste teretnih vozila biće obaviješteni o novoj lokaciji“, navode nadležni.

Kažu da su u proteklom periodu dobili brojne primjedbe građana o parkiranju prikolica pored puta na ulazima iz pravca Mostara i Herceg Novog i Dubrovnika.

„Odluka o novoj lokaciji u naselju Perovića most za parkiranje ove vrste vozila biće donesena na narednom skupštinskom zasjedanju, a cilj je da se prilazi gradu urede“, naveli su u Gradskoj upravi.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: