Radnici ''Parking servisa''se ograđuju i oštro osuđuju izjavu Miljana Vasiljevića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radnici ''Parking servisa''se ograđuju i oštro osuđuju izjavu Miljana Vasiljevića

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.05.2021.

Zaposleni radnici u JKP „Parking servis“ DOO Trebinje su izdali saopštenje koje prenosimo u cjelosti:

Zaposleni radnici u JKP „Parking servis“ DOO Trebinje se jednoglasno ograđuju i oštro osuđuju javnu izjavu Miljana Vasiljevića datu za jednoj televiziji 05.04.2021. godine u kojoj navodi da on i njegove radne kolege trpe određena poniženja i pritiske od strane nadređenih, gradonačelnika Mirka Ćurića, kao i gdin-a Luke Petrovića.

U ovoj izjavi je iznešeno njegovo lično mišljenje, a nikako mišljenje i stav zaposlenih JKP „Parking servis“ DOO Trebinje.

Ovom prilikom napominjemo da su radnici našeg preduzeća jedan složan i politički neopterećen kolektiv koji svoj posao savjesno obavlja, te smatramo da su trvrdnje gore pomenutog Miljana Vasiljevića potpuno neosnovane.

Takođe ovom prilikom podvlačimo da od strane gradonačelnika Mirka Ćurića imamo punu podršku i razumijevanje za naš rad, a ne prtiske koje navodi Vasiljević u svojoj izjavi.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: