Do petka prijava radnika iz smještajno -turističkih objekata za vakcinaciju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Do petka prijava radnika iz smještajno -turističkih objekata za vakcinaciju

Izvor: hercegovinapress | Datum:11.05.2021.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić raspisao je javni poziv na koji mogu da se prijave svi radnici zaposleni u smještajno-ugostiteljskim objektima, sa prebivalištem u Trebinju, koji žele da se vakcinišu protiv virusa korona.


Radnici u ovim sektorima mogu da se prijave do petka, 14. maja do 12.00 časova na besplatan broj telefona 121 – Operativni centar Grada Trebinja, odnosno njihov poslodavac može da dostavi spisak radnika na protokol Gradske uprave sa naznakom na koverti „Za javni poziv za vakcinisanje“.



„Prijavu može da izvrši radnik pojedinačno na navedeni broj telefona, te tom prilikom treba da kaže ime i prezime, ime jednog roditelja, datum rođenja, adresu prebivališta i broj telefona. Ukoliko prijavu vrši poslodavac – na protokol Gradske uprave treba da dostavi spisak radnika sa gore navedenim podacima“, navodi se u javnom pozivu.

U javnom pozivu se dodaje da će protiv virusa korona biti vakcinisani svi radnici koji se prijave i to na posebnim punktovima za vakcinaciju.

„Spisak prijavljenih biće proslijeđen Republičkom štabu za vanredne situacije, s obzirom na to da je Trebinje prvo zvanično turističko mjesto u RS, za koje već sada vlada veliko interesovanje turista iz regiona“, kaže se u javnom pozivu.

Takođe, Institut za javno zdravstvo Republike Srpske trebinjskom Domu zdravlja dopremiće redovni kontigent vakcina, kojim će se vakcinisati građani koji su se ranije prijavili za vakcinaciju kod svojih porodičnih ljekara.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: