Anja Đurić iz Trebinja na Đurđevdanskom festivalu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Anja Đurić iz Trebinja na Đurđevdanskom festivalu

Izvor: Herceg RTV | Datum:12.05.2021.

Približava se Đurđevdanski festival, koji će ove godine biti održan onlajn u petak 14. Maja. Naša predstavnica i jedina predstavnica Hercegovine na ovom festivalu je Anja Đurić.

Pjesme i spotovi su već snimljeni i sve pripreme su već odrađene, tako da treme nema, rekla je Anja u Jutarnjem programu naše televizije, gdje je gostovala sa svojom majkom Branislavom.

Anja na ovogodišnjem festivalu nastupa zajedno sa još jednom djevojčicom Kalinom Odicki iz Prijedora, a numera koju izvode zove se „Nikola“. Tekst za numeru pisala je Dubravka Stošić, a muziku i aranžman radio je Nenad Stošić.

Anja i Kalina nastupaju pod rednim brojem 10. Za nagradu publike glasa se putem lajkova na fejsbuk stranici „Đurđevdanski festival“. Da bi lajk bio važeći potrebno je prvo lajkovati stranicu, pa pokrenuti video na kome se izvodi numera.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: