Ćurić: Svi zainteresovani ugostiteljski radnici da se prijave za vakcinaciju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Svi zainteresovani ugostiteljski radnici da se prijave za vakcinaciju

Datum:13.05.2021.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, gostujući u centralnim vijestima Herceg televizije najavio je da će Grad Trebinje uputiti zahtjev republičkom Štabu za besplatnu vakcinaciju svih zaposlenih u smještaju i ugostiteljstvu.


„Upravo je došao trenutak da uputimo zahtjev republičkom štabu, da se prioritetno u narednom periodu odobre vakcine za zaposlene u ugostiteljstvu“, poručio je Ćurić.

Želja je da se vakcinišu svi zaposleni u ugostiteljstvu, bez obzira da li posao obavljaju u RS ili državama regiona.

„Tu nema nikave razlike, da li će oni raditi u Crnoj Gori ili u susjednoj Hrvatskoj. Njima je problem vakcina jer susjedne države naročito Hrvatska traže da budete vakcinisani da bi uopšte prešli granicu“, istakao je prvi čovjek Trebinja.

Gradonačelnik najjužnijeg grada Srpske poziva sve zainteresovane da se prijave.

„Pozivamo ljude da se jave u Gradsku upravu sutra do 12 časova. Bilo da je u pitanju poslodavac, koji će podnijeti zahtjev sa spiskom svih zaposlenih, bilo da je u pitanju lična prijava na besplatan broj telefona 121“, izjavio je gradonačelnik.

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: