Otkriveno ko je zapalio auto bivšem direktoru HET | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Otkriveno ko je zapalio auto bivšem direktoru HET

Izvor: radio Trebinje | Datum:14.05.2021.

Trebinjska policija uhapsila je osobu inicijala R.B., koji je osumnjičen za požar na automobilu Marka Mitrovića, bivšeg direktora Hidroelektana na Trebišnjici i predsejdnika opštinskog odbora SNSD Trebinje.

Iz policije je saopšteno da su policijski službenici juče lišili slobode R.B., zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari 7. jula prošle godine. Djelo je počinjeno na način da je automobil „opel astra“ posut lako zapaljivom tečnošću, koja je zapaljena otvorenim plamenom - saopšteno je iz PU Trebinje.

U saopštenju se dodaje da je Okružno tužilaštvo u Trebinju naložilo da se osumnjičeni nakon kriminalističke obrade pusti na slobodu, a izvještaj o počinjenom krivičnom djelu dostavi u redovnoj proceduri.

Požar na „opel astri“ izbio je 7. jula prošle godine oko 3,30 sati, a automobil je bio parkiran ispred zgrade u kojoj stanuje Mitrović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: