SNAGA DRUŠTVA JE U SNAZI PORODICE: Gradonačelnik povodom Dana porodice posjetio vrtić ''Naša radost'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

SNAGA DRUŠTVA JE U SNAZI PORODICE: Gradonačelnik povodom Dana porodice posjetio vrtić ''Naša radost''

Izvor: radio Trebinje | Datum:14.05.2021.

Povodom Međunarodnog dana porodice, 15. maja, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić danas je posjetio vrtić „Naša radost“, družio se sa mališanima i uručio im prigodne poklone

„Od djece sve počinje. Moramo imati jaku porodicu da bi bilo šta u društvu napravili. Ako imamo jaku porodicu, imamo i jak grad i jaku republiku. U Trebinju smo u posljednje vrijeme mnogo radili na značaju porodice i trudili se da uvedemo neke nove programe. Ti programi su dobro prihvaćeni, a mi smo tu da poslušamo i kritike - ako nešto nije u redu, da promijenimo, da bi bilo još bolje“, rekao je gradonačelnik Trebinja.

On je dodao da se nada da će uprkos pandemiji virusa korona porodica i dalje jačati.

Prema riječima Slađane Skočajić, načelnice gradskog odjeljenja za kulturu, porodicu, omladinu, sport i obrazovanje - porodica uvijek zauzima prvo mjesto.

„To je bio jedan od razloga zašto smo Odjeljenju za društvene djelatnosti promijenili naziv. Hoćemo da pokažemo ljudima da mi jesmo društveni servis, ali prije svega - za porodicu, pa se onda možemo ostalim stvarima posvetiti“, pojasnila je ona.

 

Janja Ćapin, direktor vrtića „Naša radost“ kaže da ova ustanova nastavlja sa promovisanjem porodičnih vrijednosti.

„Imamo svakodnevnu saradnju sa roditeljima. Druga smo porodica za djecu koja borave ovdje,  a ne samo mjesto za igru. Jedan smo od rijetkih vrtića koji su radili stalno, i u pandemiji, u skladu sa propisanim mjerama. Trudimo se da osluškujemo potrebe i djece i roditelja i da zadržimo kvalitet vaspitnog procesa“, kazala je Ćapin.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: