Dodik u Trebinju na Samitu energetike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik u Trebinju na Samitu energetike

Izvor: RTRS | Datum:21.05.2021.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovaće danas u Trebinju na završnom panelu Samita energetike "SET - Trebinje 2021".
 

Iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva najavljeno je da će danas u 13.00 časova u Eleketroprivredi Republike Srpske biti održan sastanak na kojem će učestvovati Dodik, direktor Sekretarijata Energetske zajednice jugoistočne Evrope Janez Kopač, ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac i generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović.

Organizatori ovog velikog dvodnevnog skupa, koji je počeo juče u Trebinju, su preduzeće Elektroprivreda Republike Srpske, grad Trebinje i trebinjska firma SET, a pokrovitelji Vlada Srpske, Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara i kompanija Končar, uz podršku Sekretarijata Energetske zajednice EU.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: