Sastanak gradonačelnika Trebinja i Gradiške | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sastanak gradonačelnika Trebinja i Gradiške

Izvor: Radio Trebinje | Datum:21.05.2021.

Gradonačelnici Trebinja Mirko Ćurić i Gradiške Zoran Adžić sastali su se danas u Gradskoj upravi, a razgovarano je o daljoj saradnji između ova dva grada.

Gradonačelnici su razmijenili iskustva u vezi projekata i programa podrške koje ove lokalne zajednice provode, kao i informacije za investicije koje su planirane u narednom periodu.

„Trebinje i Gradiška već duže vrijeme njeguju dobre odnose i saradnju. Danas smo predstavili svoje programe i razmijenili iskustva vezano za investicije i projekte koje provodimo u svojim lokalnim zajednicama. Posebno smo govorili o onim projektima i programima koji se direktno odnose na građane, te programima koji se odnose na socijalno ugrožene kategorije“, rekao je gradonačelnik Ćurić.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić izrazio je zadovoljstvo zbog današnjeg prijema i dodao da je saradnja i razmjena iskustava sa Trebinjem značajna, te da će ona i u narednom periodu biti nastavljena.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: