Da li je kroz stan Nebojše Vukanovića pronesen i postavljen transparent na zgradu Gradske uprave!? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Da li je kroz stan Nebojše Vukanovića pronesen i postavljen transparent na zgradu Gradske uprave!?

Datum:25.05.2021.

Jutros je na zgradi Gradske uprave u Trebinju osvanuo transparent podrške Nebojši
Vukanoviću na kome piše ''Vukane samo reci, letićemo kao meci''.

Transparent je uklonjen do podne. A kako nezvanično saznajemo iz stana Nebojše Vukanovića može se popeti na krov zgrade Opštine, postavlja se pitanje DA LI JE KROZ STAN PRONESEN I POSTAVLJEN SPOMENUTI TRANSPARENT!? Nebojši Vukanoviću se daje rok do četvrtka do 12 časova da odgovori na postavljeno pitanje.

Onome ko je postavio transparent šaljemo poruku da ovakve i slične egzibicije izvodi na svojoj zgradi/kući. Trebinje je grad turizma, kulture, grad pjesnika Jovana Dučića i nećemo dozvoliti da se na ovakav ili sličan način pravi ruglo od našeg grada. Ovakvim transparentima nije mjesto u našem gradu, bez obzira kome se podrška daje. Da li treba da se prisjećamo poteza Slavka Vučurevića, treba li Trebinju, gradu koji svakodnevno vrvi od turista, ovakva sramota !?
Ovim putem pozivamo i policijske službenike policijske Uprave Trebinje, da ovaj potez istraže I pokušaju pronaći počinioce. Mišljenja smo da je tanka linija između ove “podrške” i vandalizma kao i skrnavljenja objekata!


Dragi turisti, oprostite im, ne znaju šta rade! Dobro došli u prelijepo Trebinje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: