Na Dan djeteta otvorite vrata firmi za djecu i unučad svojih radnika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na Dan djeteta otvorite vrata firmi za djecu i unučad svojih radnika

Izvor: Grad Trebinje | Datum:26.05.2021.

Većina nas je dok smo bili đeca bar jednom sa roditeljima ili đedom i bakom otišla na posao i upoznala njihove kolege i radne procese. To je, kažu sada već odrasli ljudi, nešto upečatljivo čega se uvijek veoma rado sjete, a što budi uspomene na neka druga vremena, ljude i osjećaj dobrdošlice.

Trebinjska Gradska uprava je došla na ideju da povodom 1. juna – Međunarodnog dana đeteta, pozove sve radne kolektive u gradu – i u javnom i u privatnom sektoru, da na ovaj dan otvore vrata svojih ustanova, preduzeća i radnji đeci i unucima svojih radnika.

„Odvojite sat vremena da đeca posjete vašu firmu i upoznaju se sa radnim mjestom njihovih roditelja, đedova ili baka. Dozvolite im da naprave uspomene kojih će se uvijek rado sjećati“, navodi se u pozivu iz Gradske uprave.

Iz Gradske uprave su se unaprijed zahvalili svim poslovnim subjektima koji će podržati ovaj poziv, uz molbu da se poštuju sve epidemiološke mjere.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: