Nastavak projekta promocije pozitivnih vrijednosti | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nastavak projekta promocije pozitivnih vrijednosti

Izvor: hercegovinapress.com | Datum:30.05.2021.

Forum mladih, u saradnji sa Centrom za socijalni rad Trebinje realizuje projekat promovisanja pozitivnih vrijednosti kojim će, u zasebnim aktivnostima, biti angažovane lokalne navijačke grupe fudbalskih klubova “Partizan” i “Crvena Zvezda”.


Projektom je planirano da predstavnici navijača održe zasebne radionice za srednjoškolce i starije osnovce iz našeg grada, kako bi im ukazali na pozitivne načine podrške svojim klubovima i lokalnoj zajednici, te pokazali neki novi, drugačiji način na koji se mogu “baviti” klubom. Radionice i obuke za predavače organizovane su u prethodnom projektnom peridu.
Održaće se i dvije utakmice humanitarnog karaktera a sav prihod biće usmjeren na nabavku didaktičkog i drugog materijala koji će biti poklonjen Centru za djecu sa posebnim potrebama pri Centru za socijalni rad Trebinje.
Jedna od najvažnijih projektnih aktivnosti svakako je obnova stolica na stadionu Leotar, u čemu će naši volonteri imati značajnu ulogu.
Kako iz Foruma mladih kažu, ovo je samo jedan od načina kako da navijačke grupe smanje povremene i rijetke napetosti, kako bi ponudili različite načine da se afirmativno uključe u podršku sportskim klubovima iz Trebinja.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: