Turistička Organizacija Trebinje pokrenula promotivnu kampanju ''I ovog ljeta - TREBINJE TE ČEKA'' (Video) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistička Organizacija Trebinje pokrenula promotivnu kampanju ''I ovog ljeta - TREBINJE TE ČEKA'' (Video)

Izvor: Turistička Organizacija Trebinje | Datum:02.06.2021.

Turistička organizacija Trebinja danas pokrenula promotivnu kampanju "I ovog ljeta - TREBINJE TE ČEKA", koja ima za cilj promociju turističke ponude Trebinja na regionalnom turističkom tržištu, sa posebnim fokusom na tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


U tu svrhu kreirano je više multimedijalnih sadržaja za internet oglašavanje, zakupljeni reklamni bilbordi, „city light“ displeji i platforme, te ostale oglasne površine u većim gradovima navedenih država, te kreirani tipski promotivni video spotovi za internet promociju i reklamiranje na komercijalnim TV stanicama.
Kampanjom je predviđeno niz aktivnosti vezanih za medijska predstavljanja, promocije i prezentacije na ciljanim tržištima, ali i organizacija studijskih posjeta novinara iz zemalja okruženja, te snimanja putopisnih emisija i serijala o Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: