Načelnik PU Trebinje u posjeti najmlađima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Načelnik PU Trebinje u posjeti najmlađima

Izvor: Radio Trebinje | Datum:02.06.2021.

Djeca trebinjskog Kluba za djecu "Sveta Evgenija- carica Milica" danas su radosno dočekala trebinjsku policiju od koje su dobili na poklon igračke.

Prema riječima Siniše Lakete, načelnika PU Trebinje ova posjeta je i darivanje prigodnim poklonima je samo potvrda da su djeca najbogatiji i najvažniji dio našeg društva.

„Policija je uvijek tu uz djecu kao i uz svo stanovništvo kada je potrebno. Prioritet nam je njihova bezbjednost. Juče smo bili u Ljubinju a posjetili smo i Udruženje „Bebe“ iz našeg grada. Policija je otvorena potpuno za sve lijepe i humane stvari.  Ovo je poruka da smo mi u službi svih građana Trebinja, Hercegovine i Republike Srpske“, kazao je Laketa.

Vanja Jovanović, direktor Kluba kaže da su djeca od jutra uzbuđena što dolazi policija i što će dobiti igračke.

„Danas je policija pokazala djeci da je lijepo darivati, dijeliti i usrećiti nekoga. Mi stariji smo primjer djeci i oni od nas uče. Ovo je divan gest i nadamo se i budućoj saradnji“, kaže Jovanovićeva.

Klub za djecu „Sveta Evgenija-carica Milica“ postoji od 2000. godine  i sve veći broj djece koji su polaznici ovog vrtića  iz godine u godinu, govori o uspjehu i kvalitetnom radu svih zaposlenih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: