Vučić: Besmislene tvrdnje iz Hrvatske da će u Trebinju biti baza ruskih letjelica (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vučić: Besmislene tvrdnje iz Hrvatske da će u Trebinju biti baza ruskih letjelica (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:06.06.2021.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao je besmislicom pojedine tvrdnje iz Hrvatske da će na budućem aerodromu u Trebinju biti "baza ruskih letjelica".

- Šta sve ljudskoj mašti može da padne na pamet, to je svjetsko čudo - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je naveo da će aerodrom u Trebinju, kojim će da upravlja Srbija, biti veoma važan za Hercegovinu, ali i obližnje dijelove Crne Gore, kao i da će u ovaj projekat biti uloženo mnogo novca i da će gledati da "pobijede konkurenciju".

- Biće veoma važan za sve nas. Odatle će ljudi moći da idu i u Herceg Novi i u neke druge dijelove bivših jugoslovenskih republika. A ja ću, nadam se, jednom moći da odem i u Nevesinje - rekao je Vučić.

On je dodao da je Nevesinje briga Srbije, koju je preuzela, kao i Kozarska Dubica i Kostajnica u Republici Srpskoj i Drvar u Federaciji BiH.

- Tako da, te ruske letejlice, to su besmislice koje izgovaraju, jer ne znaju šta će više sa sobom - rekao je Vučić.

Kada je riječ hrvatskih optužbi da će aerodrom u Trebinju biti neki novi njegov propagandni projekat, Včuić je rekao da su upravo oni majstori propagande, ali da ne želi o tome da govori, već da je dovoljno samo da se pogledaju rezultati.

- Onda će svima biti sve jasno šta je propaganda, a šta nije - rekao je Vučić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: