Trebinje: Radionice o bezbjednosti saobraćaja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje: Radionice o bezbjednosti saobraćaja

Izvor: SRNA | Datum:16.05.2016.

U Trebinju će danas biti održane radionice o bezbjednosti saobraćaja, najavljeno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.policija


Radionice o temi “Unapređenje bezbjednosti saobraćaja u oblasti izrade planske i tehničke dokumentacije” i “Bezbjednost saobraćaja u zonama škola” organizuju Ministarstvo uprave i lokalne samouprave i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, a u narednom periodu biće održane u Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Banjaluci.

Radionice su namijenjene načelnicima odjeljenja jedinica lokalne samouprave u čijoj nadležnosti su poslovi saobraćaja, službenicima u jedinicama lokalne samouprave koji se bave prostornim uređenjem i stambeno-komunalnim poslovima, kao i direktorima škola.

Program je osmišljen tako da učesnicima odgovori na praktična pitanja i izazove sa kojima se suočavaju u radu, a razmatranjem relevantnih propisa i analizom problema.

Radionica u Trebinju biće održane u prostorijama Poslovnog inkubatora.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: