KC Trebinje najave bioskop | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

KC Trebinje najave bioskop

Izvor: KC Trebinje | Datum:01.07.2021.

PROČIŠĆENJE ZAUVIJEK – OD 1. DO 6. JULA 2021. 20.00 ČASOVA
Ovog ljeta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje Pročišćenje ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi!


SADRŽAJ FILMA:

Iskočivši iz rekordno uspješnog Prvog Pročišćenja 2018, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbjedan.

Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gdje Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Kejleba Takera, ali to podgrijeva bijes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana.

Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker, uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obje porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

ORIGINALNI NASLOV: The Forever Purge

REŽIJA: Everardo Gaut (Everardo Gout)

ULOGE: Ana de la Regera(Ana de la Reguera), Džoš Lukas (Josh Lucas), Kasidi Friman (Cassidy Freeman), Tenoč Uerta (Tenoch Huerta), Vil Paton (Will Patton)

ŽANR: Horor, akcija, triler

TRAJANJE: 103 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM

ZEC PETAR 2: SKOK U AVANTURU – OD 1. DO 6. JULA 2021. 18.00 ČASOVA
Nove dogodovštine nestašnog zeca!


SADRŽAJ FILMA:

Prošlo je neko vrijeme otkad su Zec Petar i Toma zakopali ratne sjekire, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspijeva da se riješi svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar otkriva novi svijet u kom se njegovi nestašluci cijene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

ORIGINALNI NASLOV: Peter Rabbit 2: The Runaway

REŽIJA: Vil Gluk (Will Gluck)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija, avantura

TRAJANJE: 93 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: