Helvetic - 60 дана посебног попуста за куповину стана | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Helvetic - 60 дана посебног попуста за куповину стана

Извор: Спонзорисана објава | Датум:02.07.2021.

Одлучили сте се да купите стан у Требињу онда је ово одлична прилика за вас. у "Helveticu" 60 дана посебног попуста на редовну цијену метра квадратног. Oд 1. јула до 1. септембра можете да купите стан у изградњи по сниженој цијени метра квадратног већ од 2.230 КМ.


 

У "Helveticu" кажу да будући купац за наведену цијену приликом потписивања уговора треба да плати 30 одсто вриједности стана, а остатак до августа 2022. године.

Купци који су у могућности да плате 50, 80 или 100 одсто вриједности код потписивања уговора добиће још повољнију цијену метра квадратног.

"Динамика радова на нашем објекту у бившој касарни иде доста боље од онога што је било предвиђено планом. Већ градимо четврти спрат и више смо него задовољни како напредују радови. Већ сада можемо да кажемо да ће сви радови бити завршени прије рока, тј. прије октобра 2022. године", наводе у овој фирми.

Не крију да су продали више од 70 одсто станова и да су купци препознали врхунско пројектно рјешење, квалитетне материјале које уграђују и цијену која прати квалитет.

Иначе, ријеч је о објекту од 115 стамбених јединица у двије ламеле, а зграда има седам спратова са два улаза и два лифта са унутрашњим паркинг мјестима. Нова инфраструктура, близина центра града и важних установа само су неке од предности овог стамбено-пословног комплекса.

Контакт: +38765/224-657, [email protected]


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: