Sutra šesta sjednica Skupštine Grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sutra šesta sjednica Skupštine Grada Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:20.07.2021.

Izvještaj o realizaciji plana provođenja Strategije razvoja grada Trebinja  u prošloj godini, kao i prijedlog odluke o usvajanju srednjoročnog plana kapitalnih investicija naći će se pred odbornicima na sutrašnjoj sjednici Skupštine Grada Trebinja.

Među 27 tačaka dnevnog reda su i informacije o realizaciji programa podrške porodici, realizaciji osnovnih i proširenih prava socijalne zaštite, podrška povratnicima u opštini Ravno, rad Sportskog društva Leotar i javnih zdravstvenih ustanova u Trebinju.

Raspravljaće se i o prijedlozima odluka o informacijama o radu Saveza opština i grada Istočne Hercegovine za 2020. godinu, načinu finansiranja nabavke reflektora za potrebe stadiona Police, poslovanju Centra za gazdovanje kršom za 2020. godinu.

Šesto zasjedanje Skupštine Grada Trebinje, kao i obično, počinje odborničkim pitanjima, a posljednja tačka dnevnog reda je izbor i imenovanje.

Sjednica počinje sutra za 10 časova, u pozorišnoj sali Kulturnog centra, uz direktan prenos na talasu Radio Trebinja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: