PU Trebinje: evidentiran dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.  | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PU Trebinje: evidentiran dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. 

Izvor: PU Trebinje | Datum:11.08.2021.

Na području Policijske uprave Trebinje 10.08.2021. godine evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. 

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 09.08.2021. godine, u 21:45 časova, u ul. Stari Grad u Trebinju, uočili lice inicijala M.K. kako predaje jedno pakovanje nepoznatog sadržaja maloljetnom licu. Izvršenim pregledom i pretresom maloljetnog lica  pronađena je jedna manja najlonska kesica sa sadržajem zeljaste biljne materije koja svojim izgledom  asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 1,1 gram . O svemu navedenom obavješten dežurni tužilac Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“

Policijskoj stanici Trebinje, 10. 08. 2021. godine, oko 04:30 časova prijavljeno je da je izbio požar na parkiranom autobusu marke „Volvo“, u ul. Draga Perovića, u gradu Trebinju. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da policijski službenici izvrše uviđaj na licu mjesta, kao i da preduzmu sve druge mjere i radnje u cilju dokumentovanja događaja. Radnjom uviđaja izuzeti su tragovi i materijali radi daljeg vještačenja, u cilju utvrđivanja nastanka požara. Rad po navedenom je u toku.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: