Porodica se plaši da bi Mladić mogao biti ubijen | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Porodica se plaši da bi Mladić mogao biti ubijen

Izvor: trebinje live | Foto: trebinje live | Datum:26.05.2016.

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, istakao je da porodica izjave bivšeg portparola Haškog tužilaštva Florens Artman o zdravstvenom stanju njegovog oca doživljava kao ozbiljnu prijetnju po njegov život.Ratko mladic


„Šta znači to što se Florens Artman pita hoće li Ratko Mladić da preživi. Da li ova njena izjava ima veze s tim što smo na suđenju oborili ključne teze tužilaštva i što su naši dokazi i svjedoci srušili sve njihove lažne optužbe?“, pita generalov sin.

Darko Mladić se pita da li to sad znači da će da ubiju generala Ratka Mladića, ako ne mogu da osude, pišu „Večernje novosti“.

„Plašimo se ozbiljno da bi sad mogli da ga eliminišu zbog odlične odbrane koja je razbila sve njihove namještene tvrdnje„, dodaje Darko Mladić, uz napomenu da se generalovo zdravstveno stanje nije promijenilo i da je loše, jer je pretrpio nekoliko moždanih udara i infarkt u Hagu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: