Najljepše djevojke Srpske prodefilovale ulicama Nevesinja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najljepše djevojke Srpske prodefilovale ulicama Nevesinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.08.2021.

Pod pokroviteljstvom Opštine Nevesinje, večeras će na tamošnjem Trgu slobode biti održan 25. jubilarni izbor “Mis RS za Mis BiH 2021”, kao prateći sadržaj 146. Nevesinjske olimpijade.

U finalu je 19 ljepotica iz svih krajeva RS, među kojima su Trebinjka Slavica Šarović, Bilećanke Ivona Šakotić i Nevena Vujović te Sara Dangubić iz Ljubinja.

Direkcija za Mis BiH najavila je da se za ovu manifestaciju priprema posebna scenografija na otvorenom kako bi djevojke zablistale u punom sjaju. Organizatori očekuju odličnu zabavu i za učesnike i za posjetioce.

Manifestacija se održava pod motom „Ljepota sa svrhom“ kojim misice iz cijelog svijeta ukazuju da se bore za plemenite ciljeve.

U toku je glasanje za Mis Televoting RS, koji traje do 21 čas. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 10 finalistkinja i osvaja lentu Mis Televoting RS 2021. Pozivi su mogući sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH, cijena poziva je 1KM plus PDV.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: