Crveni krst Trebinje: U toku podjela školskog pribora | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Crveni krst Trebinje: U toku podjela školskog pribora

Izvor: Radio Trebinje | Datum:26.08.2021.

Crveni krst Trebinje prije par dana je završio tradicionalnu akciju prikupljanja školskog pribora i polovnih udžbenika za djecu iz višečlanih porodica koje su slabijeg materijalnog stanja i za djecu samohranih roditelja.

Marica Tomović, sekretar trebinjskog Crvenog krsta zahvalila se svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

„Mi smo zahvaljujući našim donatorima i nešto svojim sredstvima uspjeli da prikupimo pribor za oko 45 učenika. To nisu baš potpuni pribori, problem nam predstavlja nedostatak udžbenika, jer ljudi iz godine u godinu to najmanje doniraju, ali uspjeli smo da prikupimo jedan dio. Imali smo tri donacije, jednu od naše sugrađanke Jovanke L., od novootvorene poslovnice 'Gatarić' i od Aktiva žena SNSD-a, koji inače svake godine podržavaju naše akcije. Roditelji su zadovoljni i zahvalni svima, jer svaka pomoć im dosta znači“, kazala je za Radio Trebinje Tomović.

U podjeli školskog pribora, koja je počela juče, učestvuje i dječak Ognjen Burani, volonter Crvenog krsta već četiri mjeseca.

„Juče sam sa Mirkom, Jovanom i Marinom dijelio prikupljeni školski pribor. To je za mene jedno divno iskustvo i volio bih opet da učestvujem u ovakvim akcijama“, rekao je Ognjen.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: