Nova polna ucjena u Trebinju – Prijetio objavom fotografija ako sa njim ne bude u emotivnoj vezi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nova polna ucjena u Trebinju – Prijetio objavom fotografija ako sa njim ne bude u emotivnoj vezi

Izvor: Hercegovina press | Datum:30.08.2021.

Na području Policijske uprave Trebinje 29.08.2021. godine evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno da je jedno ili više nepoznatih lica oštetilo prednje vjetrobransko staklo i poklopac motora na putničkom automobilu marke „Nissan“ pri čemu je pričinjena materijalna šteta na vozilu. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružno javnog tužilaštva u Trebinju koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. U toku je rad na dokumentovanju i rasvjetljavanju krivičnog djela.

Policijskoj stanici Trebinje je prijavljeno da lice inicijala D.K. duži vremenski period uznemirava jedno žensko lice putem društvenih mreža, na način da je slalo razne poruke uvredljivog sadržaja, uz prijetnju da će objaviti fotografije eksplicitnog sadržaja na kojim se nalazi to lice ako sa istim ne pristane na emotivnu vezu. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružno javnog tužilaštva u Trebinju koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Polna ucijena“. Pripadnici Policijske stanice Trebinje preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ovog krivičnog djela.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: