Ćurić: Zajedno do rješenja kako da pojedine lokacije budu funkcionalnije i ljepše | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Zajedno do rješenja kako da pojedine lokacije budu funkcionalnije i ljepše

Izvor: Radio Trebinje | Datum:31.08.2021.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić danas je sa direktorom trebinjskog komunalnog preduzeća Milanom Mandrapom i načelnikom Odjeljenja za komunalno-inspekcijske poslove Spasojem Radovićem posjetio više lokacija na području užeg centra grada, za čije održavanje je zaduženo pomenuto preduzeće i nadležno gradsko odjeljenje.

„Namjera je bila da vidimo kako se pojedine lokacije, trotoari i zelene površine održavaju, te da zajedno utvrdimo šta je potrebno učiniti kako bismo pojedina mjesta u gradu unaprijedili, odnosno funkcionalno bolje uredili i učinili ih ljepšim“ – rekao je gradonačelnik Mirko Ćurić, a prenosi službena stranica Gradske uprave.

 

 

Gradonačelnik je dodao da će praksu obilaska terena sa nadležnim saradnicima zadržati i ubuduće kako bi i lično ispratili stanje na terenu, te zajednički utvrdili prioritete iz  komunalne nadležnosti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: