Trebinje : održan sastanak sa delegacijom Regionalne privredne komore Kraljevo | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje : održan sastanak sa delegacijom Regionalne privredne komore Kraljevo

Izvor: Trebinje.rs.ba | Foto: Trebinje.rs.ba | Datum:07.06.2016.

Delegacija Regionalne privredne komore Kraljevo sastala se jutros sa gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem i predstavnicima trebinjskog privrednog sektora - građevine i turizma.Održan sastanak sa delegacijom Regionalne privredne komore Kraljevo

Na sastanku su razmatrani vidovi saradnje koji bi mogli biti uspostavljeni sa Kraljevom i gradovima okoline, a koji su, kako ističu učesnici sastanka, raznovrsni.

Gradonačelnik Trebinja se nakon sastanka zahvalio predstavnicima Privredne komore Kraljevo na inicijativi za konkretnu saradnju i povezivanje privrednih subjekata dvaju područja.

Generalni sekretar Regionalne privredne komore Kraljevo Zvonko Tufegdžić  je medijima rekao da, kada je u pitanju otvaranje saradnje sa Istočnom Hercegovinom, prepreka nema, te da se nada da će saradnja Trebinja i ovog dijela republike Srbije biti u narednom period na još većem nivou.

Radojica Sretenović, sekretar Odbora za građevinarstvo, kaže da konkretno u oblasti građevine postoji niz mogućnosti za povezivanje proizvođača građevinskog materijala i firmi, što će u daljem toku uspostavljanja saradnje biti osnovni cilj.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: