Održana komemoracija Nenadu – Nešu Jeremiću | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Održana komemoracija Nenadu – Nešu Jeremiću

Izvor: RADIO TREBINJE | Foto: RADIO TREBINJE | Datum:08.06.2016.

IMG_3658

 Prijatelji, sportske kolege, zaposleni u gradskoj upravi i sugrađani oprostili su se danas od Nenada-Neša Jeremića, predsjednika sindikata gradske uprave Trebinje i dugogodišnjeg fudbalera i trenera Omladinske škole FK Leotara, komemorativnim skupom u velikoj sali gradske uprave.

Posljednji pozdrav u ime sportskog Trebinja uputio je Đorđe Vučinić, istakavši da Nešo nije bio ni gost ni prolaznik u Leotaru, već da je decenijama bio u Leotaru i uz Leotar.

„Njegovo srce do posljednjeg otkucaja bilo je za našeg Lea. Zbog toga je ostavio dubok sportski trag za sobom i mnogo je razloga da njegovo ime ostane zlatnim slovim upisano u analima fudbalskog sporta u Trebinju“, rekao je Vučinić.

IMG_3661
IMG_3666
IMG_3668
IMG_3663

U ime sindikata, od Neša Jeremića se oprostio Dragan Simović, predsjednik Regionalnog sindikata, koji  je istakao da je ljestvica na Nešovoj moralnoj vertikali bila na izuzetnoj visini.

„Kako god da se Nešo zalagao za estetiku grada u kojem je rođen, odrastao i živio, tako je isto istrajavao da one najtananije vrijednosti morala, etičnosti, ugradi i izgradi u svojoj porodici, na svom radnom mjestu, kao i na svim ostalim životnim poljima“ istakao je Simović.

Jeremić je sahranjen danas na gradskom groblju u Podgljivlju u 15 časova.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: