Ulaganje u sport i mlade talente je ulaganje u budućnost | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ulaganje u sport i mlade talente je ulaganje u budućnost

Izvor: ERS | Datum:30.09.2021.

U okviru podrške koju MH “Elektroprivreda Republike Srpske” kao strateška i vodeća komapanija pruža mladim talentima i sportistima danas su potpisani ugovori o sradanji sa tri kolektiva iz hercegovačke regije, Omladinskim odbojkaškim klubom “Leotar” iz Trebinja, Odbojkaškim klubom “Hercegovac” iz Bileće i Biciklističkim klubom “Leotar” iz Trebinja.

Ove organizacije okupljaju na stotine članova koji svojim radom promovišu sport, zdrave životne navike i podstiču mlade naraštaje da se bave sportom, zdravo rastu i socijalizuju se.

“Podrška Elektroprivrede mnogo nam znači jer će nam omogućiti da se fokusiramo na razvoj sporta i sportskih obaveza, a isključiti brigu oko neophodnih finansija”, rekao je Blagoje Rosandić iz Biciklističkog kluba Leotar koji je danas sa generalnim direktorom MH “ERS” Lukom Petrovićem potpisao ugovor o saradnji.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: