Представници скупштинске већине положили цвијеће на Споменик браниоцима Требиња | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Представници скупштинске већине положили цвијеће на Споменик браниоцима Требиња

Извор: ХЕРЦЕГ ТВ | Датум:01.10.2021.

Представници скупштинске већине положили су цвијеће на Споменик браниоцима Требиња 1991 – 1995, у знак сјећања на 1. Октобар 1991. године и початак ратних дејстава на подручју тадашње општине Требиње.

Предсједник Скупштине града Требиња Драгослав Бањак истакао је да је у тој борби живот изгубило више од 280 грађана Требиња, али и припадника ЈНА.

„Људи који су до тада мирно живјели, грађани Требиња, они који су били војно способни у току ноћи су промијенили начин живота. Били су присиљени да узми оружје у руке и да бране државу у чију су се одбрану и заклели и да чувају своје животе и животе животе својих укућана, али и кућне прагове свих нас. Данас толико година послије рата, Требиње је увјерено да мир нема алтернативу и да једино сарадња са свим сусједима може да омогући просперитет грађана свих држава региона“, рекао је Бањак.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: