Brnabićeva u Nevesinju sa Avdalovićem | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Brnabićeva u Nevesinju sa Avdalovićem

Izvor: RTRS | Datum:04.10.2021.

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić doputovala je Nevesinje.

Posjetu je započela sastankom sa predsjednikom opštine Milenkom Avdalovićem i lokalnim rukovodstvom. Iz Vlade Srbije najavljeno je da će Brnabićeva posjetiti i Prebilovce i Mostar.

Posjetiće i zgradu Muzičke škole "Sveti Roman Melod" i Narodne biblioteke Nevesinje, a nakon toga Osnovnu školu "Risto Proroković“ i vrtić "Sveta Evgenija Carica Milica", gdje su planirane izjave za medije.

Planirano je da premijerka Srbije posjeti Crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen-kosturnicu u Prebilovcima. Nakon toga posjetiće Manastir i Muzej manastira Žitomislić.

U nastavku posjete, Brnabićeva će sa gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem posjetiti Stari grad i obići Stari most, a potom Sabornu crkvu Svete Trojice i "Prosvjetinu" školu, gdje su planirane izjave za medije.

Brnabićeva će otvoriti 102. "Šantićeve večeri poezije", koje organizuju SPKD "Prosvjeta" Gradski odbor Mostar i SPKUD "Gusle".
 
VIJESTI IZ ISTE RUBRIKE


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: