Бројне активности Комуналног предузећа за љепши изглед града | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Бројне активности Комуналног предузећа за љепши изглед града

Датум:06.10.2021.

Вршилац дужности директора Kомуналног предузећа у Требињу Милан Мандрапа рекао је Срни да је у новој Улици Степе Степановића посађен дрворед магнолија, а у насељу Луч биће формиран нови парк.

"Град се убрзано шири, у насељу Засад поље имаћемо нове улице гдје ће, такође, бити засађени нови дрвореди", рекао је Мандрапа.

Он се нада да ће нижа градска зона ускоро бити покривена полуподземним контејнерима, чиме ће се потпуно ријешити проблем разношења отпада усљед јаких удара вјетра.

"Kрајем мјесеца услиједиће јесења садња цвијећа у граду, гдје ће бити посађене нове саднице које ће, као и претходних година, бити откупљене од домаћих произвођача, на шта смо поносни", рекао је Мандрапа.

Мандрапа је истакао да су у овој години, осим редовних активности одржавања зелених површина и градске чистоће, учествовали у околном уређењу олимпијског базена "Бање", гдје је постављено више од 4.000 метара квадратних зеленог травнатог бусена.

Он је рекао да је ово предузеће допринијело уређењу Градске тржнице у Требињу, чиме је град добио модеран објекат, а продавци много боље услове за рад и складиштење својих производа.

Мандрапа је додао да је требињско Kомунално предузеће својим активностима успјешно испратило изузетно успјешну туристичку сезону, те значајно допринијело позитивном утиску о граду бројних туриста, који се враћају у Требиње.

Он је истакао да је предузеће фискално стабилно и послује позитивно.

Kомунално предузеће у Требињу једно је од најактивнијих у граду, а радници и Управа свакодневним бројним активностима значајно доприносе љепшем и чистијем изгледу града, па се за град на Требишњици може рећи да је један од најчистијих и најуређенијих у Српској и шире.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: