Crveni krst Trebinje: Prevoz za starije sugrađane do mjesta vakcinacije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Crveni krst Trebinje: Prevoz za starije sugrađane do mjesta vakcinacije

Izvor: Radio Trebinje | Datum:22.10.2021.

U okviru pilot projekta Crveni krst Trebinje obezbijediće prevoz do mjesta vakcinacije protiv virusa korona za sve sugrađane starije od 60 godina.

„Svi stariji sugrađani, koji su zainteresovani za vakcinaciju, a imaju poteškoće u kretanju ili iz nekog drugog razloga nisu u mogućnosti da stignu do mjesta vakcinacije, mogu se obratiti Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Trebinje na broj telefona 059/261-045, svakim radnim danom od 8 do 13 časova, kako bismo im omogućili prevoz do mjesta vakcinacije“, kazala je Marica Tomović, sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje.

Crveni krst Republike Srpske, uz podršku Svjetske zdravstvene organizacije i u saradnji sa Domom zdravlja Trebinje učestvuje u pilot projektu „Promocija vakcinacije kroz angažman u zajednici, praćenje kontakata i podrška procesu vakcinacije protiv KOVID 19 u Republici Srpskoj“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: