Mobilna klinika počela sa radom – Sutra na Tini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mobilna klinika počela sa radom – Sutra na Tini

Izvor: HERCEGOVINA PRESS | Datum:26.10.2021.

Viktor Belinski, specijalista anesteziologije i reanimatologije iz Rusije vršio je danas preglede Trebinjaca u „mobilnoj klinici“ na gradskoj pijaci.

U organizaciji Ruske humanitarne misije na Balkanu u Mobilnoj klinici će se i u narednim danima vršiti opšti fizikalni pregledi, a dostupan je EKG i ultrazvuk.

Sa doktorom iz Rusije rade i specijalisti i specijalizanti, kao i prateće osoblje iz JZU Bolnica Trebinje.

Iz ove ustanove su pozvali sve zainteresovane da dođu na besplatan pregled, za koji nije potrebna uputnica porodičnog ljekara, samo lična karta, eventualno specijalistički nalazi (ukoliko osoba već ima potvrđenu dijagnozu).

„Ukoliko imate bilo kakva pitanja budite slobodni obratiti se putem broja 065/621-115, kontakt osoba je Dušanka Zečević, glavna sestra“, saopšteno je iz Bolnice Trebinje.

 

Sutra , od 8.00 do 14.00 časova, mobilna klinika će ordinirati u MZ Tini, a u četvrtak u MZ Gorica. U petak je planirana posjeta Zupcima, u subotu Popovom polju i Ljubomiru.
Nakon toga na red dolaze i ostale hercegovačke opštine: Bileća, Gacko, Ljubinje, Berkovići i Nevesinje.

Početku pregleda i radu Mobilne klinike u Trebinju danas su prisustvovali gradonačelnik Mirko Ćurić sa saradnicima, i direktor RHM Branimir Nešić.


Hercegovina press


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: