65 godina GKUD Alat-Swisslion zaslužilo podršku Elektroprivrede Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

65 godina GKUD Alat-Swisslion zaslužilo podršku Elektroprivrede Srpske

Izvor: Herceg RTV | Datum:27.10.2021.

Najpoznatije hercegovačko kulturno – umjetničko društvo GKUD “Alat – Swisslion” iz Trebinja koje s ponosom punih 55 godina predstavlja tradiciju, kulturu i igre naše regije dobilo je podršku najjače komapnije u Republici Srpskoj.


Elektroprivreda Republike Srpske pomogla je finasijski rad ovog kolektiva koji je dostigao čak 350 članova i niže brojna priznanja u regionu i Evropi.

ERS je imala sluha i za potrebe sportskih kolektiva, a potpisivanjem ugovora sa Kuglaškim klubom “Hercegovac iz Bileće”, prema riječima predsjednika kluba Željka Samardžića omogućena je egzistencija i dalji nastavak takmičenja za “Hercegovac” u Prvoj ligi Republike Srpske.


Udruženje ratnih doborovoljaca, potomaka i poštovalaca (ratnih veterana) Bileća koje zastupa Radomir Uljarević zahvalilo je danas Matičnom preduzeću MH “ERS” na razmumijevanju i podršci, ističući da bi bez pomoći energetskog sektora rad ovog udruženje bio doveden u pitanje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: