У току бројни пројекти на више локација у Требињу | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

У току бројни пројекти на више локација у Требињу

Извор: Radio Trebinje | Датум:27.10.2021.

На подручју Требиња лијепо вријеме је послужило да се заврше бројни започети пројекти на више локација.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић истакао је да се завршавају сви наизглед ситни пројекти, али итекако значајни за сваку улицу и мјесну заједницу.

„Настављено је асфалтирање улица у градском гробљу у Подгљивљу, при крају је и постављање јавне расвјете уз магистрални пут према Билећи и када то завршимо биће освјетљени сви прилази у Требиње“, рекао је Ћурић.

Он је нагласио да ће бити завршени и сви започети радови на простору бивше касарне.

„Осим зграде за младе брачне парове и зграде за расељена лица, на овом подручју имамо и нови комплекс зграда иза Полицијске управе, а ових дана је све асфалтирано, тротоари су завршени и поставља се јавна расвјета на том дијелу. Такође, завршено је и проширење тротоара поред Дјечијег диспанзера и Палате правде“, додао је Ћурић.

Градоначелник је казао да су у току и радови у насељу Гучина.

„Проблем обрушавања зида на овом подручју, као и нефункционалан тротоар је већ дуже вријеме актуелан, али Град није био надлежан за овај пројекат и нисмо могли да улажемо новац. Слали смо захтјев у више наврата, који је сада одобрен и то ће бити завршено ових дана“, рекао је Мирко Ћурић.

 


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: