Potpisani ugovori za projekte udruženja građana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Potpisani ugovori za projekte udruženja građana

Izvor: RADIO TREBINJE | Foto: RADIO TREBINJE | Datum:23.06.2016.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević potpisao je danas ugovore o dodjeli sredstava gradskog budžeta namijenjenih projektima udruženja građana i nevladinim organizacijama za 2016. godinu.

Za ovogodiše projekte iz budžeta je izdvojeno 10.000 KM, a prema riječima gradonačelnika Vučurevića, za sredstva iz ovog granta konkurisalo je sedamnaest organizacija civilnog sektora iz Trebinja, i isto toliko dobilo je određeni iznos novca.

h;jklgb.jhb

Miroslav Kisin iz Udruženja poljoprivrednih proizvođača „Selo u srcu“ iz Trebinja, zadovoljan je sa dodijeljenih 900 KM, koje će ovo udruženje, kako kaže, iskoristiti za organizaciju „Etno festivala lokalnih proizvoda i tradicije“ na Tulima.

„Festival će biti organizovan u prostoru turističkog info pulta na Tulima, gdje će lokalni poljoprivredni prozvođači izložiti svoje proizvode. Planirano je postavljanje četiri prodajna štanda, koji će raditi tokom turističke sezone“, rekao je Kisin.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: