DINECO DOBITNIK PRIZNANJA ''STVARATELJI ZA STOLJEĆA'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

DINECO DOBITNIK PRIZNANJA ''STVARATELJI ZA STOLJEĆA''

Izvor: Dineco | Datum:01.11.2021.

Trebinjska kompanija Dineco d.o.o. i njen osnivač Duško Pantović bogatija je za nagradu i priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.


Regionalni summit poduzetnika „300 NAJBOLJIH“ predstavlja događaj na vrhu svih onih koji na bilo koji način, direktno ili indirektno, doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o preduzetništvu.

Čast nam je što smo dio ovog veličanstvenog događaja i što je naša kompanija priznata u regionu i svijetu.

Uprkos aktualnoj pandemiji, RSP „300 NAJBOLJIH“ 2021. okupio je na jednom mjestu, u Dubrovniku, više od 110 osoba koje predvode ekonomski i društveni razvoj, koje u svaki privredni sistem unose ogromnu količinu vlastite energije i stvaralačke kreativnosti te znanja, talente i sposobnosti da stvaraju i predvode… da druge motivišu na stvaralački rad. Ideje i akcije preduzetnika predstavljaju temeljni generator svakog ekonomskog razvoja, pri čemu se nesebično i vizionarski stvara okvir za sveukupan društveni napredak i socijalnu stabilnost.


U pismu upućenom laureatima, pored ostalog, rečeno je:„Vama, ovogodišnjim dobitnicima Nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ upućujemo velike i srdačne čestitke, ne samo na dobijenim vrijednim nagradama i odanom priznanju, nego, prije svega, na svemu onome korisnome što ste u proteklom vremenu činili i učinili za zajednicu u kojoj živite i stvarate.

S ponosom svi možemo reći da ste vi heroji svoga vremena!“


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: