У саобраћајци у Требињу тешко повријеђена два лица | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

У саобраћајци у Требињу тешко повријеђена два лица

Извор: Hercegovina press | Датум:01.11.2021.

Полицијској управи Требиње, дана 31.10.2021. године око 02,35 часова, пријављено је да се на магистралном путу у мјесту Марић Међине, Град Требиње, догодила саобраћајна незгода у којој су повријеђена два лица.


На лицу мјеста извршен је увиђај, којом приликом је утврђено да је у саобраћајној незгоди учествовало возило марке „Тоyота Приус“, којим је управљало лице иницијала А.Г. из Републике Белгије, док се на мјесту сувозача налазило лице иницијала З.К. из Републике Албаније. У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобио је возач иницијала А.Г. који је због тежине повреда превезен и хоспитализован у Јавну здравствену установу „Болница Требиње“, док је сувозач З.К. задобио тјелесне повреде, о чијем степену дежурни доктор није могао да се изјасни, и исти је тренутно хоспитализован у Јавној здравственој установи „Болница Требиње“.
Полицијска управа Требиње апелује на све возаче моторних возила да поштују саобраћајна правила и прописе, посебно када је у питању ограничење брзине кретања, а посебан апел се упућује возачима да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци које могу утицати на психофизичку способност управљања возилом.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: