Aleksandar Drašković najmlađa beba trebinjske „Konferencije“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Aleksandar Drašković najmlađa beba trebinjske „Konferencije“

Izvor: Radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:28.06.2016.

Aleksandar Drašković najmlađa je beba od 65 učesnika trebinjske „Konferencije beba“ koja je sinoć održana na gradskom Trgu slobode. Pored njega nagrađeni su i Anđela Ljepava, najstarija beba manifestacije, te Katarina Milojević i Krsto Popovac bebe sa najviše braće i sestara.IMG_7417(1)

Ove godine u predsjedništvu beba predsjedavaće četiri bebe, pošto dvije prijavljene imaju po petoro braće i sestara.

Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević pozdravio je prisutne ispred Gradske uprave.

Milošević je istakao da Grad Trebinje snažno podržava promociju porodice i porodičnih vrijednosti, te dodao da su sa zadovoljstvom prihvatili da budu organizatori i ovogodišnje „Konferencije beba“.bebe2bebe4


„Gradska uprava je 2014. godine donijela odluku da svakoj novorođenoj bebi isplati jednokrattnu novčanu pomoć u iznosu od 500 KM, takođe pomaže i rad udruženja porodica sa problemom steriliteta“ podsjetio je Milošević i dodao da je potrebna i pomoć šire društvene zajednice da bi se uticalo na pozitivan natalitet.

"Konferenciju beba“ pored naših najmlađih sugrađana uveseljavali su i trebinjski mališani iz vrtića „Naša radost“ i učesnici ovogodišnjeg festivala Zvon zvonke pjesme.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: