Mitrovdan u Trebinju: Pomen i cvijeće za poginule saborce (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mitrovdan u Trebinju: Pomen i cvijeće za poginule saborce (FOTO)

Izvor: Radio Trebinje | Datum:08.11.2021.

Predstavnici trebinjske Boračke organizacije, Grada Trebinja, Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe“ i Policijske uprave Trebinje danas su položili cvijeće na spomenik braniocima Trebinja od 1992. do 1996. godine, a povodom Mitrovdana - krsne slave Boračke organizacije RS.

Potpredsjednik Boračke organizacije Trebinje Maksim Mrakić kaže da je najmanje što se može na današnji dan sjetiti se saboraca koji su živote ugradili u RS, da bi mi danas živjeli u miru.

„Najmanje što možemo je da im odamo poštu, položimo cvijeće i služimo pomen. Nažalost, položaj boraca u cijeloj RS, pa tako i u Trebinju, nije za na zavidnom nivou. Žalosno je da nakon ovoliko godina poslije rata imamo još nezaposlenih boraca, a najteže je to što imamo djecu poginulih boraca koji ne rade i razmišljaju da napuste zemlju za koju su njihovi očevi položili živote“, istakao je Mrakić.

U prostorijama trebinjske Boračke organizacija obavljeno je lomljenje slavskog kolača, povodom Mitrovdana, krsne slave BORS.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: