Ponovo oštećena kafana u Nevesinju – U Nevesinju rođaka napao kosijerom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ponovo oštećena kafana u Nevesinju – U Nevesinju rođaka napao kosijerom

Izvor: hercegovinapress | Datum:16.11.2021.

Na području Policijske uprave Trebinje, 15.11.2021. godine evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda.


Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje, 15.11.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala R.M., za koje postoji osnov sumnje da je istog dana licu inicijala I.M. sa područja opštine Nevesinje, nanijelo povrede u predjelu glave i ruku. Protiv lica inicijala R.M. biće dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju o izvršenom krivičnom djelu „Tjelesna povreda“.

Prema nezvaničnim saznanjima, potukli su se rođaci zbog drva. Rođaku je povrede nanio pomoću kosijera.

Policijskoj stanici Trebinje, 15.11.2021. godine prijavljeno da je polomljeno staklo na ugostiteljskom objektu od strane nepoznatog lica ili više njih. Prilikom provjera navoda prijave, obaviješten dežurni tužilac koji je događaj kvalifikovalo kao krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

U toku je rad na rasvjetljavanju nevedenog krivičnog djela.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o ugostiteljskom objektu „Dado“ u ulici Trebinjskih brigada.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: