Dobro jutro Hercegovino | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino

Izvor: Herceg RTV | Datum:16.11.2021.

Nastavak šeste Redovne sjednice Skupštine opštine Bileća juče je održan nakon skoro tromjesečne pauze. Odbornici okupljeni oko SNSD-a nisu učestovali u radu lokalnog parlamenta. Predsjednik Skupštine opštine Bileća Mato Vujović rekao je novinarima da je činjenica da su se odluke usvajale sa potrebnih 10 ruku, te da načelnik opštine sada ima stabilnu većinu. Na temu rada bilećkog parlamenta kao i da li Bileću očekuju vanredni izbori i raspuštanje skupštine, razgovarali smo sa novinarom Alternativne televizije Bojanom Nosovićem.

JU „Narodna biblioteka„ Trebinje ova godina je najuspješnija u njenom dugogodišnjem radu – realizovano je više značajnih projekata, značajno je obogaćen knjižni fond, uspostavljena saradnja sa Srpskom akademijom nauka i umjetnosti – Beograd. Među značajnijim uspjesima ove godine smatra se nabavka skenera za digitalizaciju legata Jovana Dučića koji se nalazi u biblioteci, ali i ostale knjižne građe. O ovim ali i brojnim drugim novinama u Narodnoj biblioteci razgovarali smo sa direktoricom Milosavom Supić Vuković i bibliotekarkom Mirelom Ćuk.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Peko Trebinje, Butik ''Madam'', Be Cool American Outlet Trebinje, Butik Exterra, Dama Fashion, Dineco namještaj po mjeri, X express, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Kapital Soft, Frizerski salon ''Pepeljuga''.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: