PU Trebinje obilježila krsnu slavu (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

PU Trebinje obilježila krsnu slavu (FOTO)

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.11.2021.

U Policijskoj upravi Trebinje danas je obilježena krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Sveti arhangel Mihailo, a tim povodom služen je pomen poginulim pripadnicima policije sa područja Hercegovine i položeno cvijeće na Spomen-obilježje poginulim pripadnicima CJB Trebinje.

Pomenu koji je služio vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije uz sasluženje sveštenstva prethodio je vjerski obred i lomljenje slavskog kolača.

Čestitajući krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog arhangela Mihaila, načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa je istakao da se nikada ne smiju zaboraviti poginuli pripadnici MUP-a koji su svoju žrtvu ugradili u temelje RS.

„Mi moramo još više da radimo kako bi građani bili što bezbjedniji. Ja mogu da kažem da je stanje bezbjednosti u istočnoj Hercegovini dobro a to nije samo naš rezultat nego lokalnih zajednica i svih građana. U narednom periodu ćemo dati sve od sebe da budemo na još višem zadatku“, kazao je Laketa.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: