Danas i sutra realizacije preventivne akcije ''Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima'' na području Policijske uprave Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Danas i sutra realizacije preventivne akcije ''Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima'' na području Policijske uprave Trebinje

Izvor: PU Trebinje | Datum:25.11.2021.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su danas, od 09,00 do 11,00 časova, zajedno sa Auto-moto društvom „Hercegovina“, u ul.Trebinjskih brigada u Trebinju  realizovali preventivnu akciju u saobraćaju pod nazivom „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima“. Takođe, ova akcija će se danas realizovati u Bileći, od 12,00 do 14,00 časova u ul.Srpske vojske. 

 Radnici Auto-moto društva nastaviće da vrše preventivne kontrole ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihove pripremljenosti za vožnju u zimskim uslovima. Vozači imaju priliku da provjere viskozitet kočione tečnosti, rashladne tečnosti, dubinu gazećeg sloja prenumatika, svjetlosno-signalne uređaje, plinske instalacije i da izvrše kontrolu opreme i pribora vozila. Takođe, biće podjeljeni i leci u kojima je objašnjen način vožnje u zimskim uslovima i priprema vozila za zimske uslove.

U Gacku i Nevesinju akcija će se realizovati 26. novembra 2021. godine, u Gacku od 08,00 do 10,00 časova, a u Nevesinju od 11,00 do 13,00 časova. 

Policijska uprava Trebinje podsjeća vozače motornih vozila da je bez obzira na vremenske uslove posjedovanje zimske opreme na vozilima obavezno od 01. novembra tekuće do 01. aprila naredne godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: