Radio Trebinje danas slavi 46 godina postojanja i uspješnog rada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radio Trebinje danas slavi 46 godina postojanja i uspješnog rada

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.11.2021.

Od daleke 1975. godine i tog 29. novembra, kada je riječima spikera Nikole Kalopera „Ovdje Trebinje“ počela nova era informisanja za građane Trebinja i Istočne Hercegovine, i danas, u vremenu novih medija, trajemo i opstajemo, istrajavamo na profesionalnom, objektivnom i odgovornom radu.

Vas, naše vjerne slušaoce i čitaoce našeg portala, doživljavamo kao veliku radijsku porodicu, zahvalni smo vam na povjerenju koje nam ukazujete.

Zbog pandemije virusa korona, rođendan ćemo proslaviti skromnije i kao i uvijek radno, uz želju da virus korona što prije bude dio naše prošlosti, kako bismo nove rođendane slavili u srećnijoj svakodnevici, uz još bolje radijske sadržaje.

U Jutarnjem programu, čiji će domaćin biti Darko Kurtović, ugostićemo našu stalnu slušateljku Rajku Kebeljić, nekadašnju izvrsnu plivačicu „Leotara“, a o radu redakcije nekad i sad te svakodnevnim izazovima rada u medijima govoriće članovi naše redakcije, spiker Biljana Medar i tonski realizator Vukan Kovač.

Za naše najbrže slušaoce obezbijedili smo prigodne nagrade.

Vaše pozive očekujemo na telefon 059 260 585, SMS poruke možete poslati na 065 425 338, javite nam se i posredstvom društvene mreže Fejsbuk.                   .

Proslavimo rođendan zajedno!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: