U Nevesinju pao prvi ovosezonski snijeg | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Nevesinju pao prvi ovosezonski snijeg

Izvor: Radio Trebinje | Datum:30.11.2021.

Nakon obilnih kiša u Nevesinju je noćas napadalo i dvadesetak centimetara snijega koji je donio dosta problema učesnicima u saobraćaju.

Iz preduzeća „Nevesinjeputevi“ jutros su potvrdili sa su svi magistralni i regionalni putni pravci prohodni sem dionice Ulog – Klanci preko prevoja Morine gdje ima i preko 50 centimetara snijega.

Mehanizacija je jutros upućena prema Trusini, Luci i Zijemljima. Na magistralnom putu Mostar – Nevesinje – Gacko kao saobraćajnici prvog stepena prioriteta uspostavljeno je 24-časovno dežurstvo.

U preduzeću „Nevesinjeputevi“ povrdili su da će tokom dana početi i čišćenje prevoja Morine.

Prioritet u održavanju lokalnih puteva biće one saobraćajnice kojima se kreće školski autobus, potvrđeno je u Opštini Nevesinje.

Iz Elektro – Nevesinja jutros su potvrdili da je više sela ostalo bez struje. Mokar i težak snijeg oborio je stabla duž trase pojedinih elektro-vodova. Sve servisne ekipe su na terenu i otklanjaju kvarove.

U Nevesinju je osvanulo vedro jutro uz malu oblačnost.

Temperatura u 7 časova iznosila je -3 stepena.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: