Potrošio hiljade na uljepšavanje u Kataru, a razbijesnio ga račun za telefon | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Potrošio hiljade na uljepšavanje u Kataru, a razbijesnio ga račun za telefon

Izvor: Hercegovina Press | Datum:01.12.2021.

Dok je putovao svijetom Nebojša Vukanović uključio je roming i učitavao mape i objavljivao video priloge i tekstove.

 

A kad mu je stigao račun za potrošeni internet u Turskoj i Kataru pripremio je paljbu na mobilnog operatera nazivajući ga neprijateljskim i galameći u televizijskom prenosu pokušavao da od Narodne skupštine ponovo napravi rijaliti.
Diskusije o ličnim frustracijama narodnog poslanika i njegove žalopojke ekspresno je prekinuo njegov kolega iz parlamenta Ilija Tamindžija.
„Svima je jasno da te više interesuje tvoj džep za 100 KM nego narod i budžet za 100 miliona“, jasno mu je dao do znanja Tamindžija ističući da je u arapskom svijetu Vukanović potrošio na hiljade maraka ali se cijeli dan žali zbog računa od 400 koji je sam napravio.
„Išli ste tamo i potrošili na hiljade maraka na plastične operacije, na uklanjanje bora i presađivanje kose i sad vam je problem račun za telefon“, oštro je reagovao Tamindžija.
On je sa poslanicima podijelio saznanje o finansijerima Vukanovića kao i ljudima unutar SNSD -a koji mu daju neistinite podatke i koji su, kako je rekao neprijatelji Saveza nezavisnih socijaldemokrata.
Osvrnuo se na brojna Vukanovićeva izlaganja koja za cilj imaju samo prikupljanje pregleda na blogu i youtube kanalu, a zarad novca.
„Ljude bombardujete neistinama zbog gnusnih ambicija, važan vam je samo novac, i već predugo narod zamajavate pričama o borbi za prava građana“ kazao je Tamindžija.
Tamindžija je jedan od rijetkih političara iz Hercegovine, pa i Republike Srpske koji je uvijek spreman izaći na crtu Vukanoviću i odgovoriti na sve njegove optužbe, navode i tvrdnje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: