TUŽILAŠTVO OTVORILO ISTRAGU U NEVESINJSKOJ ŠKOLI: Naloženo ispitivanje svih učesnika u slučaju vršnjačkog nasilja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TUŽILAŠTVO OTVORILO ISTRAGU U NEVESINJSKOJ ŠKOLI: Naloženo ispitivanje svih učesnika u slučaju vršnjačkog nasilja

Izvor: Topportal | Datum:02.12.2021.

Okružno javno Tužilaštvo Trebinje naložilo je Policijskoj upravi Nevesinje da ispita sve učesnike u slučaju vršnjačkog nasilja u Osnovnoj školi “Risto Proroković” u Nevesinju, potvrdio je za topportal.info portparol Tužilaštva Srđan Vukanović.

Vukanović naglašava da su upoznati sa dešavanjima u Nevesinju i da se radi na slučaju.

“Naloženo je da se postupi po nalogu Tužilaštva i da se identifikuju sva lica sa snimka i da od djece u prisustvu roditelja i socijalnih radnika budu uzete izjave i da se izuzmu dokazi u ovom slučaju. Nakon tih radnji Tužilaštvo će preduzeti naredne korake”, kaže Vukanović.

Kada je u pitaju drugi slučaj vršnjačkog nasilja u kome je sedmoro djece zlostavljalo jednog dječaka, o kojeg smo jutros pisali, Vukanović kaže da je i taj slučaj u Okružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju i da će se o njemu posebno izjasniti.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: