POTVRĐENO: Ana Bekuta za Novu godinu u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

POTVRĐENO: Ana Bekuta za Novu godinu u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.12.2021.

U novogodišnjoj noći Trebinjce i goste će zabavljati Ana Bekuta, jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, potvrđeno je u gradskoj Turističkoj organizaciji. Uoči Nove godine nastupiće pop grupa Tropiko bend.

Mirjana Putica, direktorica Turističke organizacije Grada Trebinja, za Radio Trebinje, ističe da će novogodišnji program biti bogat i organizovan tako da će uživati sve generacije.

„Grad Trebinje i Turistička organizacija, organizuju ova dva velika koncerta - Tropiko benda 30. decembra u 21 čas i Ane Bekute 31. decembra, takođe, u 21 čas. Biće organizovana i dječija Nova godina, 30. decembra, od 12 časova, u gradskom parku. Na šetalištu od spomenika Dučiću do Kulturnog centra, biće organizovani različiti sadržaji za mališane. Pozivamo sve roditelje da dovedu svoju djecu na ovu manifestaciju na kojoj će učestvovati članovi Plesnog kluba 'Maris', djeca iz trebinjskih vrtića, učenici Muzičke škole i animatori“, navela je ona.

Smještajni kapaciteti za novogodišnje praznike u Trebinju su uglavnom rezervisani, oko 80 odsto je već popunjeno.

„Očekujemo veliki broj turista kako domaćih tako i turista iz regiona, i nadamo se dobrom provodu i da ćemo sa pozitivnom energijom ući u 2022. godinu“, kaže Mirjana Putica.

Osvrćući se na turističku sezonu, tokom godine koja je na izmaku, Putica navodi da su imali najbolju ikada zabilježenu turističku sezonu koja je bila bolja i u odnosu na rekordnu 2019.godinu.

„Imali smo i najbolji pojedinačni turistički mjesec, to je avgust, kada je bilo 18 813 noćenja. A, što se tiče posjeta turista, dovoljno nam govori podatak da se u julu i avgustu tražio krevet više. Znači, imali smo veliki broj turista, najviše iz Srbije, potom iz Republike Srpske i Crne Gore, a bio je i mali procenat turista iz evropskih gradova. Prezadovoljni smo. Turistička organizacija, vrijedno je radila na promociji Trebinja što sami rezultati pokazuju. Nadamo se da će tako biti i ubuduće“, kaže ona.

Ističe da su se turistički vaučeri pokazali veoma efikasnim, dosta turista ih je iskoristilo i po prvi put su posjetili Trebinje.

Nadaju se da će resorno ministarstvo donijeti odluku da oni od naredne godine opet budu u opticaju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: