Bekan: Nadležne službe na terenu, za sada nema prijavljenih plavljenja stambenih i ostalih objekata | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bekan: Nadležne službe na terenu, za sada nema prijavljenih plavljenja stambenih i ostalih objekata

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.12.2021.

Do 12 časova u našem gradu pao je 31 litar kiše na metar kvadratni, a zbog najavljenih obilnih padavina do kraja dana upaljen je narandžasti meteoalarm.

Zbog obilnih padavina u našem gradu, nadležne službe su na terenu, a za sada nema prijavljenih plavljenja stambenih i ostalih objekata, potvrdio je za Radio Trebinje Stevan Bekan, direktor JU “Ekologija i bezbjednost”.

“Za sada je situacija pod kontrolom, nema prijavljenih problema od strane naših sugrađana. Padavine su najavljene tokom cijelog dana, pratimo situaciju. Na terenu su prvenstveno radnici Komunalnog preduzeća, Vodovoda, angažovani su i pripadnici Civilne zaštite, najviše se radi na odvodnji napadale kiše na slivnicima i na rešetkama”, navodi Bekan.

On podsjeća da je broj 121 Operativnog centra Trebinje dostupan 24 časa.

“Ukoliko bude potrebe, naše službe će odmah reagovati i pomoći gdje god to bude potrebno”, ističe Bekan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: